Julpartner 2023

Tillsammans kan vi ge fler familjer i ekonomisk utsatthet möjlighet till en lite godare och hoppfullare jul. Som Julpartner 2023 bidrar du och ditt företag med att fylla kylen hos Eskilstunas och Nyköpings mest utsatta hushåll, samtidigt som ni visar era anställda, kunder och omvärlden att ert företag har tagit ett aktivt samhällsansvar.

Så blir ni Julpartner 2023

För att bli Julpartner 2023 skänker ni ett engångsbelopp på 10 000 kronor till vårt arbete för att stötta människor i fattigdom med matstöd och andra förebyggande insatser. Som tack för att er gåva får ni ta del av vårt Julpartnermaterial som ni kan använda i er kommunikation med era kunder och medarbetare.

Det här får ni:

  • ni blir omnämnda i våra sociala kanaler
  • ni får använda vår julpartner-logga
  • ni får ett paket med digitalt kommunikationsmaterial

Kontakt- och betalningsuppgifter

Skänk ditt bidrag på 10 000 kronor och kontakta Maria Lagerkvist för att ta del av vårt Julpartnermaterial. Märk din gåva med Julpartner.

Swish: 123 900 51 17
Plusgiro: 90 05 11-7
Bankgiro: 900-51 17

Kontakt

Maria Lagerkvist, kommunikationsansvarig
maria.lagerkvist@eskilstunastadsmission.se

Sörmlands Stadsmission har 90-konto och verksamheten kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Därför kan ni känna er säkra på att er gåva används på rätt sätt. Vi är också medlemmar i branschorganisationen Giva Sverige och följer deras kvalitetskod.

Henrik Roos, vd Columbird
”Den skillnaden som Stadsmissionen gör och har möjlighet att göra kan vi inte göra själva. Vi gillar att tillhöra ett community som jobbar med social hållbarhet.”
Se fler som investerat
Våra huvudpartner
Skickar

Anmäl er till vårt nyhetsbrev