Ge stöd

Ditt stöd hjälper oss att hjälpa fler människor som lever i fattigdom, hemlöshet och annan social utsatthet. Nedan listar vi olika sätt som du kan visa ditt engagemang för Eskilstuna och Nyköping. Tack för din gåva!

Swish och plusgiro

Plusgiro 90 05 11-7
Swish 900 51 17

Swish och plusgiro

Plusgiro 90 05 11-7
Swish 900 51 17

Minnesgåva

Hedra minnet av någon som gått bort genom att skänka en minnesgåva. Din gåva stöttar vårt arbete för att bekämpa utanförskap, hemlöshet och fattigdom i Eskilstuna.

Så här gör du:

  • Skänk en gåva via swish eller plusgiro och märk bidraget med namnet på personen som minnesgåvan riktas till. Plusgiro: 90 05 11-7 Swish: 900 51 17
  • Skicka en e-post till maria.lagerkvist@sormlandsstadsmission.se och skriv namn på personen som minnesgåvan riktas till, samt vilken hälsning som ska stå på minnesbladet och vart detta ska postas.
  • Eskilstuna Stadsmission tar fram ett minnesblad och postar till den angivna adressen.

Svensk insamlingskontroll

Eskilstuna Stadsmission har 90-konto och verksamheten kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Därför kan ni känna er säkra på att er gåva används på rätt sätt. Vi är också medlemmar i branschorganisationen Giva Sverige och följer deras kvalitetskod.

Anders Kruhsberg, RG Bostad
”För att skapa ett bättre Eskilstuna är sociala frågor väldigt viktiga. I Eskilstuna Stadsmission har vi hittat vår perfekta samarbetspartner.”
Se fler som investerat
Våra huvudpartner
Skickar

Anmäl er till vårt nyhetsbrev