Om oss

Sörmlands Stadsmission är en av tio stadsmissioner i Sverige. Vi driver professionellt socialt arbete med målet att verka för ett mänskligare samhälle för alla. Genom att bygga lokala nätverk med det offentliga, medlemsförsamlingar, civilsamhället, näringslivet och enskilda privatpersoner skapar vi gemensamma lösningar för sociala utmaningar. Vi finns i Eskilstuna och Nyköping och driver Gårdsjö HVB utanför Flen.

För människor. Vi finns till för dig som befinner dig i en utsatt livssituation. Hos oss blir du sedd och möts av respekt. Här erbjuds du stöd och hjälp för att hitta vägar mot en ljusare framtid.

Av människor. Vår verksamhet är ideell och vilar på en diakonal och kristen grund.

Medmänniskor Vi är helt beroende av ditt stöd och support. Som givare gör du tillsammans med andra givare skillnad för utsatta människor varje dag i Eskilstuna och Nyköping.

Riksföreningen Sveriges Stadsmissioner

De tio stadsmissionerna i Sverige verkar lokalt inom egna organisationer men samarbetar nationellt under Riksföreningen Sveriges Stadsmissioner. Riksföreningen arbetar för att främja en gemensam dialog, opinionsbildning och utveckling för de olika lokala Stadsmissionerna. Idag består Sveriges Stadsmissioner av tio stadsmissioner: Stockholm, Göteborg, Skåne, Uppsala, Linköping, Västerås, Kalmar, Eskilstuna, Umeå och Örebro. Läs mer om Riksföreningen här. 

Våra huvudpartner
Skickar

Anmäl er till vårt nyhetsbrev