Så skänker du kläder, prylar och möbler

Om du vill bidra genom att skänka kläder ser vi gärna att du lämnar dem till Stadsmissionens Second hand. Du kan lämna dina saker i butiken på Västra storgatan 14 i Nyköping och Kungsgatan 22 i Eskilstuna.

Tack vare att du väljer att lämna dina kläder och prylar till Stadsmissionens Second hand kan vi sälja det vidare i våra fina second hand-butiker och på så sätt skapa både arbetsträningstillfällen och intäkter som gör direkt nytta i våra verksamheter på kort och lång sikt. Vi delar även ut presentkort från butiken till människor som lever i ekonomisk utsatthet.

Stadsmissionens Second hand på Kungsgatan 22 i Eskilstuna och Västra Storgatan 14 i Nyköping tar emot dina gåvor direkt i butiken.

Vill du skänka mat?

Vi är tacksamma över våra fina samarbeten med lokala livsmedelsbutiker i Eskilstuna. Om du som privatperson vill skänka en matrelaterad gåva tar vi gärna emot presentkort till livsmedelsbutiker alternativt att du skänker en gåva till vår verksamhet Matcentralen – på så sätt kan vi se till att din gåva kommer till användningen när den behövs som allra mest. Swisha en gåva till Matcentralen på nummer 123 900 51 17 och märk din gåva med ”Matcentralen”.

Om du är intresserad av att skänka en större mängd mat till våra verksamheter får du gärna kontakta oss för överenskommelse av transport och mottagande. Detta för att säkerställa att maten kan tas emot och hanteras enligt Livsmedelverkets rekommendationer.

Våra huvudpartner
Skickar

Anmäl er till vårt nyhetsbrev