Eldsjälar prisas

I samband med alla hjärtans dag uppmärksammar vi någon eller några som bidragit till att göra skillnad för medmänniskor i social utsatthet. I år har Sörmlands Stadsmission valt att tilldela utmärkelsen till Stefan och Annelie Molinder, två vardagshjältar som stöttat Stadsmissionen med varma kläder, fika och mat under 2023.

Till nyårsafton lagade Annelie en nyårssupé till gästerna och medarbetarna på Eskilstunas två härbärgen och såg till att människor i hemlöshet fick möjlighet att fira nyårsafton med hemlagad trerättersmiddag.

Som pris fick de ta emot en keramikskål, skapad av den lokala konstnären och keramikern Malin Bergström på MB drejar.

Motivering:
”Stefan och Annelie Molinders medmänsklighet påminner oss om att en enskild handling kan åstadkomma stor förändring. Deras stöd under 2023 har gjort skillnad för Eskilstunabor i social utsatthet, inte minst med sin hemlagade nyårssupé till stadens härbärgen. Deras engagemang värmer människor i hemlöshet och bidrar till stunder av gemenskap för dem som saknar sammanhang. Stefan och Annelie Molinders förmåga att gå från tanke till handling imponerar och inspirerar andra att delta i kampen mot utanförskapet.”

Våra huvudpartner
Skickar

Anmäl er till vårt nyhetsbrev