H.M. Konungen önskar gåva till Sveriges stadsmissioner

I år firar Kungen sin 75-årsdag. Inför sin födelsedag har Kungen meddelat att han istället för födelsedagspresenter önskar att eventuella gratulanter ger ett bidrag till Sveriges Stadsmissioner.

H.M. Konungens önskan inför sin födelsedag är att de som önskar skänka en födelsedagsgåva till Kungen ger ett bidrag till Sveriges Stadsmissioner, vars verksamhet ligger Kungen varmt om hjärtat. Med insamlingen hoppas Kungen att stadsmissionerna får möjlighet att hjälpa fler behövande runtom i Sverige.

– Vi på Sveriges alla stadsmissioner är oerhört glada och tacksamma att Hans Majestät Konungen tänker på de som har drabbats hårdast av corona-pandemin och som nu söker sitt stöd hos Stadsmissionen, säger Tomas Lindroos, ordförande Sveriges Stadsmissioner och direktor för Eskilstuna Stadsmission.

Alla gåvor med anledning av H.M. Konungens 75-årsdag kommer att gå till Stadsmissionens stöd för de som blivit särskilt utsatta under pandemin, runtom i Sverige.

Så här gör du

  1. Swisha 1239001751 eller betala in på bankgirot 900-1751.
  2. Märk din gåva med ”Kungen 75 år”. I och med detta ges samtycke enligt GDPR att dela informationen till Kungl. Hovstaterna.

Anders Kruhsberg, RG Bostad
”För att skapa ett bättre Eskilstuna är sociala frågor väldigt viktiga. I Eskilstuna Stadsmission har vi hittat vår perfekta samarbetspartner.”
Se fler som investerat
Våra huvudpartner
Skickar

Anmäl er till vårt nyhetsbrev