Länsförsäkringar Södermanland är nytt vänföretag

Med start i januari 2022 går Länsförsäkringar Södermanland in som vänföretag till Eskilstuna Stadsmission för att stötta våra verksamheter i både Eskilstuna och Nyköping.

– Det är viktigt för oss medarbetare och för oss som bolag att skapa trygghet och möjligheter för alla sörmlänningar. Därför stödjer vi som vänföretag Stadsmissionens viktiga arbete för att tillsammans jobba mot utanförskapet i Eskilstuna och Nyköping, säger Lena Högfeldt, VD på Länsförsäkringar Södermanland.

I spåren av pandemin har det blivit tydligt att stadsmissionens insatser behövs för att stödja extra utsatta människor och familjer. Därför betyder engagemanget från näringslivet extra mycket för oss just nu- tillsammans kan vi stötta de människor som inte alltid samhället når ut till.

– Trycket på våra verksamheter ökar och som ideell förening är vi beroende av näringslivets engagemang för att fortsätta driva och utveckla vårt sociala arbete. Tillsammans kan vi åstadkomma mer och nå ut till fler människor i behov av stöd. Därför är vi otroligt glada över att samarbeta med Länsförsäkringar Södermanland som delar vår ambition om att skapa ett varmare Eskilstuna och Nyköping, säger Annalie Welin, tf direktor på Eskilstuna Stadsmission.

Våra huvudpartner
Skickar

Anmäl er till vårt nyhetsbrev