Matlaget flyttar till nya lokaler

I höst flyttar vår verksamhet Matlaget till nya lokaler mitt i centrala Eskilstuna. Eskilstuna Stadsmission tar över en del av det som tidigare var Burger Kings lokaler och får på så sätt bättre förutsättningar att fortsätta hjälpa allt fler människor i matfattigdom som söker stöd.

Varje vecka stöttar vi över 100 hushåll som har svårt att klara sin försörjning. Via Matlaget erbjuder vi våra medlemshushåll veckovist matstöd och andra sociala insatser för att minska den ekonomiska stressen, få mer varierad kost och en möjlighet att se över sin ekonomiska situation.

Flytten till nya lokaler ger oss bättre förutsättningar att möta fler människor som lever i matfattigdom. Med större och mer anpassade utrymmen kan vi fortsätta ta emot fler medlemmar. Bara sedan mars 2020 har antalet medlemmar fördubblats.

Vi vill rikta ett alldeles särskilt stort tack till våra vänner på Kruhsberg Fastigheter som gör den här flytten möjlig – ert stöd och engagemang för vårt arbete gör direkt skillnad för vår stad och alla som lever här. Tack för att ni investerar i Eskilstuna 💛

Våra huvudpartner
Skickar

Anmäl er till vårt nyhetsbrev