Vi söker timvikarier

Vill du vara med och skapa ett mänskligare Eskilstuna? Just nu söker vi timvikarier till vårt härbärge med anslutande dagverksamhet.

OM ESKILSTUNA STADSMISSION

Eskilstuna Stadsmission driver socialt arbete genom ett flertal verksamheter för att stötta samhällets mest utsatta. Målet är att minska utanförskap genom att lindra akuta behov såväl som att erbjuda långsiktiga insatser.

Vår verksamhet Härbärget är Eskilstunas enda akutboende för människor i hemlöshet. Här erbjuder vi hjälp med basbehov såsom, dusch, tvätt, kvällsmål och en trygg sovplats. Vår dagverksamhet är en öppen mötesplats där vi lotsar vi våra deltagare vidare i samhället utifrån tre fokusområden: hälsa, sysselsättning och ekonomi.

ARBETSBESKRIVNING

Vi söker nu flera timvikarier till Härbärget och anslutande Dagverksamhet (dag, kväll och natt).
Tillträde: Omgående. Introduktionspass och efterföljande timvikariat vid behov.

Erfarenhet av målgruppen (psykisk ohälsa, missbruk och annan social utsatthet) krävs, utbildning är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tidigare arbetslivserfarenhet. Vi arbetar utifrån lågaffektivt bemötande för att minimera förekomsten av hot och våld i verksamheten.

God fysik krävs.

Intervjuer sker löpande och genomförs av verksamhetschef.

Är du en matchning enligt ovan så skicka CV och personligt brev till: helena.kalaitzis.barrogard@eskilstunastadsmission.se

Våra huvudpartner
Skickar

Anmäl er till vårt nyhetsbrev