Julpartner 2020

Tillsammans kan vi ge fler familjer i ekonomisk utsatthet möjlighet till en lite godare och hoppfullare jul. Som Julpartner 2020 bidrar du och ditt företag med att fylla kylen hos Eskilstunas mest utsatta familjer, samtidigt som ni visar era anställda, kunder och omvärlden att ert företag har tagit ett aktivt samhällsansvar.

Så blir ni Julpartner 2020

För att bli Julpartner 2020 skänker ni ett engångsbelopp på 10 000 kronor till vår verksamhet Matlaget. I Matlaget erbjuder vi matstöd och andra förebyggande insatser till människor i ekonomisk utsatthet. Som tack för att er gåva får ni ta del av vårt Julpartnermaterial som ni kan använda i er kommunikation med era kunder och medarbetare.

Det här får ni:

  • ni blir omnämnda i våra sociala kanaler
  • ni får använda vår julpartner-logga
  • ni får ett paket med digitalt kommunikationsmaterial

Kontakt- och betalningsuppgifter

Skänk ditt bidrag på 10 000 kronor och kontakta Caroline Kallenberg för att ta del av vårt Julpartnermaterial. Märk din gåva med Julpartner 2020.

Swish: 123 900 51 17
Plusgiro: 90 05 11-7

Kontakt:

Caroline Kallenberg, insamlings- och kommunikationschef
caroline.kallenberg@eskilstunastadsmission.se

Eskilstuna Stadsmission har 90-konto och verksamheten kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Därför kan ni känna er säkra på att er gåva används på rätt sätt. Vi är också medlemmar i branschorganisationen Giva Sverige och följer deras kvalitetskod.

Anders Kruhsberg, RG Bostad
”För att skapa ett bättre Eskilstuna är sociala frågor väldigt viktiga. I Eskilstuna Stadsmission har vi hittat vår perfekta samarbetspartner.”
Se fler som investerat
Våra huvudpartner
Skickar

Anmäl er till vårt nyhetsbrev